Blog

Blog

KKDIK 2024 Ücretler

KKDIK 2024 yıllık kayıt ücretleri yayımlandı. KKDİK 2024 yıllık kayıt ücretlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. KKDIK 2024 kayıt ücretleri Facebook LinkedIn Twitter Email Print Bülten Güncel bilgilere hızlı ulaşmak için hemen

Blog

Kimyasal Değerlendirme Eğitimi (CAS/KDU)

Kimyasal Değerlendirme Uzmanı (CAS/KDU) eğitimi 04-13 Aralık tarihlerinde Doruksistem AS Akademi Feneryolu Kadıköy İstanbul’da Sayın Mustafa Bağan liderliğinde gerçekleştiriliyor.

Blog

KKDİK KDV ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü, 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere KKDİK yönetmeliği 2023 birim fiyatlarını yeni KDV oranını %20 olarak alarak güncelledi.

Blog

KKDİK Değerlendirme Toplantısı Taslak Yönetmelik Maddeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Sayın Recep AKDENİZ başkanlığında sektör temsilcilerinin katılımıyla “KKDİK Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Blog

KKDİK’i Anlamak

KKDİK, insan sağlığı ve çevrenin kimyasallardan kaynaklanabilecek risklere karşı korunmasını iyileştirmek ve Türk kimya endüstrisinin rekabet gücünü artırmak amacıyla kabul edilmiş bir Türkiye (TR) yönetmeliğidir.

Blog

Taslak KKDİK Ücretleri ÇŞB Tarafından Onaylandı

Kayıtların başlamasına sayılı günler kala; kayıt, kayıt güncellemeleri, kamuya açıklanmayacak bilgi talepleri ve PPORD bildirimleri için ücretleri içeren Taslak KKDİK Ücret Listesi yayınlandı.